GROEPSREIZEN

OFFERTE AANVRAAG

HOOFDBOEKER


GEZELSCHAP
GEWENSTE VERTREKDATUM


GEWENSTE VERBLIJFSDUUR


BESTEMMINGSVOORKEUR

KIES VOLGORDE BELANGRIJKHEID


OPMERKINGEN


SKIGEBIEDEN

De beste skigebieden (sneeuwzekerheid!) en waar voor je geld vind je in Frankrijk evenals de leukste evenementen. Daarbij hebben we in Frankrijk altijd het Ski-In Ski-Out principe als uitgangspunt:  Ski’s onder en meteen weg op de piste. Om deze redenen organiseren we onze GoBlanco Specials dan ook uitsluitend in Frankrijk.

In Oostenrijk en Zwitserland ligt de taal je wellicht meer dan het Frans en hebben we enkele leuke huizen voor je in de aanbieding indien je met een groep van ongeveer 35-50 mensen bent. De huizen liggen daarbij nooit op de piste zelf maar zijn wel de typische gemutliche huizen.

SKIËN

Skiën en boarden is en blijft altijd de spil van onze week. Een skipas voor je vakantie is altijd inbegrepen in de totaalprijs, onze gebieden zijn altijd van de hoogste kwaliteit (top 10 Europa) en door de hoge ligging kunnen we je altijd een pak sneeuw garanderen. Verdiep je in de witte sneeuw!

OFFERTE

Leuk dat je overweegt om bij ons te gaan boeken. Om jou en ons beter wegwijs te maken hebben we bijgevoegd formulier klaar gezet. Als je deze zo goed mogelijk invult, kunnen we je sneller en beter op weg helpen.

GOBLANCO SPECIALS

Wil je als groep verzekerd zijn van een vakantie vol activiteiten en goede apres-ski? Boek dan een van de GoBlanco Specials. In deze weken zorgen wij voor een groot aanbod aan activiteiten in de sneeuw, gastronomie en brengen we de beste Nederlandse dj’s naar de Franse Alpen. Je weet je dan omringt met allemaal gelijkgestemden waar niets moet en alles mag.

Je zult altijd binnen 1 werkdag een antwoord van ons krijgen met een passende offerte op maat of een telefonisch contact om samen alles door te nemen.

ONTDEK JE REIS

We vinden het fijn om af en toe eens van het standaard pad te wijken, We willen verfrissen en vernieuwen. Naast het gebruikelijke wintersport programma kun je onze usp’s beleven. Denk aan yoga, hoog op de berg, een stand-up comedy programma en een Silent Disco op 2000m hoogte. Ons is niets te gek en daar zijn we stiekem best trots op.

BEL ONS

 

+31 40 7200934

MA T/M VR

10:00 tot 16:00 uur

KANTOOR

 

Oude Rechtbank

Stratumseind 32

5611 ET Eindhoven

MAIL ONS

 

info@goblanco.nl

24/7

SOCIALS

 

FB@GoBlancovakanties

INSTA @goblanco

Copyright GoBlanco | Alle rechten voorbehouden | Algemene reisvoorwaarden GoBlanco

Betaal veilig en makkelijk